Квас «Український» Смакуй натуральне

Живий квас «Український» – це традиційний напій, який вже майже півсторіччя випускається Київським заводом безалкогольних напоїв «Росинка», має незмінно високу якість та неповторний смак і є унікальним продуктом. Варто лише раз спробувати квас «Український», щоб стати його прихильником назавжди.

    Замовити

 

Тільки натуральні інгредієнти

5 причин пити справжній «Український» квас

image description

Сприяє травленню

Регулює діяльність шлунково-кишкового тракту.

image description

Перешкоджає розмноженню мікробів

Перешкоджає розмноженню шкідливих і хвороботворних мікробів.

image description

Тонізує організм

Піднімає тонус організму та покращує настрій.

image description

Сприяє обміну речовин

Покращує обмін речовин, сприяє їх засвоєнню.

image description

Зміцнює серце

Сприятливо впливає на серцево-судинну систему.

Термокеги

image description

Завод "Росинка" започаткував нову культуру продажу квасу у герметичних термокегах, що зберігають квас за температури 2-8 градусів цельсія – ідеальної для збереження смакових і корисних властивостей живого напою.

Народний смак

виробляється з 1965 року

Квас «Український» досі виготовляють згідно традиційної рецептури. А оригінальний смак забезпечують чисті культури дріжджів, завдяки яким відбувається бродіння.

Особливості

  • image description

    Наш квас не проходить пастеризацію

    Тому ви завжди смакуєте справжній «живий» квас з корисними бактеріями.

  • image description

    Термін зберігання

    Наш квас «живий» та нефільтрований, тому термін зберігання цього напою – лише 3-4 доби.

  • image description

    Квас містить в собі унікальні молочнокислі бактерії

    Бактерії цього типу не тільки сприяють травленню, але також додають напою благородного винного тону.

Контроль якості згідно ДСТУ ISO 9001:2009

Цікаві факти

  • Завод «Росинка» першим започаткував виробництво живого квасу в м.Києві.

  • За допомоги «Квасу Українського» можна приготувати різні смачні страви, у тому числі – окрошку.